Συλλυπητήρια ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ για τον θάνατο του Χαράλαμπου Καρακίτσου

Ημερομηνία:

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον σύντροφο Νίκο Καρακίτσο και την οικογένειά του για τον χαμό του πατέρα του Χαράλαμπου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Χαράλαμπος Καρακίτσος υπήρξε δραστήριο μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Χανίων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΝΧ.

Η κηδεία θα γίνει αύριο, Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 5μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου στα Δικαστήρια.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ζωντανό μάθημα δημοκρατίας»: Ο Γ. Παπανδρέου για την παρακαταθήκη του Σήφη Βαλυράκη

«Η δημοκρατία χρωστάει στον Σήφη Βαλυράκη», τόνισε ο Γιώργος...

ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: Η κατοικία από κοινωνικό δικαίωμα μετατρέπεται σε μέσο κοινωνικού αποκλεισμού

Η νέα ενδιάμεση έκθεση του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ «Η ελληνική Οικονομία και...

Αγρότες και εργαζόμενοι ν’ αξιοποιήσουν την πείρα των μπλόκων

Του Νεκτάριου Κοκολαντωνάκη Αποδείχτηκε πως επρόκειτο πράγματι για έναν σπουδαίο...