15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων για την απώλεια της εργαζομένης του Δήμου Χανίων, Βαλεντίνας Αναγνωστοπούλου

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την απώλεια της εργαζόμενης του Δήμου Χανίων, Βαλεντίνας Αναγνωστοπούλου:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, η οικογένεια του Δήμου Χανίων αποχαιρετά την εκλεκτή εργαζόμενη Βαλεντίνα Αναγνωστοπούλου, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Βαλεντίνα υπηρέτησε με αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης τον Δήμο Χανίων, τόσο ως υπάλληλος, όσο και ως μουσικός στα ΚΑΠΗ και στα ΚΔΑΠ, προσφέροντας απλόχερα αγάπη, φροντίδα και έμπνευση σε μικρούς και μεγάλους. Η παρουσία της υπήρξε φωτεινή, δημιουργική και εμψυχωτική για όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της ή να τη γνωρίσουν μέσα από τις δράσεις της.

Μέχρι την ύστατη στιγμή, πάλεψε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια, αποδεικνύοντας το ήθος και τη δύναμη της ψυχής της. Η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή, μέσα από το έργο της και τη ζεστασιά που σκόρπισε στο πέρασμά της.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, εκφράζω τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στους συναδέλφους της εκλιπούσας. Η σκέψη μας είναι κοντά τους, με σεβασμό και συμπαράσταση στο πένθος τους».

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ