18.8 C
Chania
Wednesday, October 2, 2024

Συλλυπητήριο Ψήφισμα από τον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Μετά το άκουσμα της αιφνίδιας απώλειας της Μαλακωνάκη Στυλιανής, συζύγου του Αντιδημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλακωνάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της θανούσας, εκδίδοντας σχετικό ψήφισμα και αποφασίζοντας τα εξής:

Να εκφράσει τα ειλικρινή  του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Αντί στεφάνου στη μνήμη της θανούσας, να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσόν από τη Δημοτική Αρχή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους του Δήμου Πλατανιά για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Το παρόν να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Αθανάσιος Περ. Χηνόπουλος

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5άστερο ξενοδοχείο στα Σφακιά με 28 πισίνες – 5άστερο και στην Τριόπετρα

Πέντε 5άστερα ξενοδοχεία θα κατασκευαστούν στα Χανιά, το Ρέθυμνο,...