23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Συμμετείχαν στην πανελλαδική πανυγειονομική απεργία οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Στην πανελλαδική πανυγειονομική απεργία για τη δημόσια και δωρεάν υγεία που έχει κηρύξει για σήμερα Πέμπτη η ΠΟΕΔΗΝ, συμμετείχε και το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ που το πρωί προχώρησε σε συμβολικό αποκλεισμό της πύλης του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους:

«Απεργούμε και διαδηλώνουμε γιατί δεν ανεχόμαστε να συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση με την εντατικοποίηση, με τις μετακινήσεις, με πολλά χρωστούμενα ρεπό και μέρες κανονικής άδειας, με τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, τους πετσοκομμένους μισθούς μας, την εργασιακή ομηρία για δεκάδες χιλιάδες συμβασιούχους συναδέλφους αλλά και την ταλαιπωρία και οικονομική αιμορραγία των ασθενών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και τη μετατροπή τους σε ΝΠΙΔ ή  σε παραρτήματα Ανωνύμων Εταιρειών (όπως το νοσοκομείο της Σαντορίνης).

Καλούμε σε νέα απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 10πμ στην πλ. Ελευθερίας, στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία της ΑΔΕΔΥ.»

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...