16.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Συνάντηση Αναπτυξιακού Πολιτιστικού Συλλόγου μόνιμων κατοίκων Παλιάς Πόλης με τον Δήμαρχο Χανίων

Ημερομηνία:

Στις 13-2-2015 κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μονίμων κατοίκων Παλιάς Πόλης Χανίων αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Μάρκο Καραβιτάκη, τον Αντ/δρο Χαράλαμπο Μαρινάκη και το γεν. Γραμματέα  Βασίλη Γιαφουδάκη έγινε δεκτό από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Χανίων κ. Αναστάσιο Βάμβουκα στο γραφείο του.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου

«Του εκφράσαμε τα θερμά συγχαρητήρια για την εκλογική του επιτυχία και του ευχηθήκαμε υγεία και δύναμη στο έργο του για το μεγάλο μητροπολιτικό Δήμο Χανίων.

Αναφερθήκαμε στα μεγάλα και από μακρού προβλήματα που ταλανίζουν τους μονίμους κατοίκους της Παλιάς Πόλης. Ζητήσαμε βελτιωτικές αλλαγές , αλλά και ανατροπές στην υπάρχουσα κατάσταση, για την ανάσχεση της τάσης φυγής των κατοίκων που διαπιστώνουμε καθημερινά. Επικεντρωθήκαμε σε θέμα που άπτονται στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, ώστε η Π.Π. να είναι βιώσιμη και ελκυστική. Τονίσαμε ότι θεωρούμε τους κατοίκους αναγκαίο και αναπόσπαστο οργανικό κομμάτι της Π.Π. Ζητήσαμε τη διατήρηση και αναβάθμιση του Γραφείου Παλιάς Πόλης όπως επίσης την επικαιροποίηση και θεσμοθέτηση της μελέτης Ρωμανού – Καλλιγά.

Ο Δήμαρχος άκουσε με θερμό ενδιαφέρον τα όσα του εκτέθηκαν και μας τόνισε ότι έχει σχέδιο και νέες ιδέες για την Π.Π.

Τέλος συμφωνήσαμε να έχουμε κι άλλες συναντήσεις συνεργασίας σε συγκεκριμένα ζητήματα με προτάσεις από μέρους μας.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...