20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Συνάντηση Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γ Σταθάκη με τονΔήμαρχο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά είχε χθες συνάντηση στο Δημοτικό Κατάστημα  στο Γεράνι με τον κ.Σταθάκη Γεώργιο Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και τους συνεργάτες του.

Στην συνάντηση αυτή  παραβρέθηκε  και  ο  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου  κ. Αγοραστάκης Γεώργιος .

Στην εκτενή συζήτηση που ακολούθησε συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα της Τ.Α. και λόγω της γραφειοκρατίας και της δυσλειτουργίας που δημιουργεί το θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη αλλά κυρίως η ανυπαρξία πόρων ακόμα και για την στοιχειώδη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης .

Συζητήθηκε το μεγάλο θέμα της κοινωνικής δομής « Βοήθεια στο Σπίτι»  και η αναγκαιότητα συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας του , ιδιαίτερα την περίοδο την οποία διανύουμε και με δεδομένο ότι αφορά τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας.

Ένα άλλο μεγάλο θέμα το οποίο αναδείχθηκε στην συζήτηση είναι η έλλειψη του χωροταξικού σχεδιασμού και η πρόβλεψη πιστώσεων για χρηματοδότηση ΣΧΟΟΑΠ , από Κοινοτικούς Πόρους.

Τέλος στα πολλά θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν και θέματα  παραχώρησης ακινήτων  ή εκτάσεων που ανήκουν στο Δημόσιο  προς τον Δήμο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...