15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Συνάντηση Ντ. Μπακογιάννη με διοίκηση ΚΤΕΛ και σωματείο ΤΑΧΙ

Ημερομηνία:

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ στα Χανιά.

«Είναι βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μου η εξαιρετική δουλειά που γίνεται, καθώς καλύπτετε τις μεταφορές των κατοίκων έως και το πιο απομακρυσμένο χωριό της περιφέρειας μας, τις καθημερινές μεταφορές των μαθητών και μαθητριών, όπως σημαντική είναι και η συμβολή σας στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών στην Κρήτη εδώ και χρόνια» είπε.

«Όλοι αναγνωρίζουν το εξαιρετικό έργο που γίνεται από την Διεύθυνση του ΚΤΕΛ στα Χανιά που πλέον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ΚΤΕΛ της Ελλάδας. Θα συνεχίσω όπως και ο πατέρας μου Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να είμαι πάντα δίπλα σας και να μάχομαι με όλες τις δυνάμεις μου, προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με μέλη του σωματείου ιδιοκτητών και οδηγών TAXI. «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε με τους αυτοκινητιστές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ήταν αυτονόητη για μένα η στήριξη του κλάδου σας, ώστε οι ΚΑΔ των ΤΑΧΙ και ραδιοταξί να ενταχθούν στην επιστρεπτέα προκαταβολή την περίοδο της κρίσης του κορονοιού, όπως και το να δοθεί η δυνατότητα για μετατροπή των υφιστάμενων αδειών ταξί σε πολυθέσια με την χρήση ταξιμέτρου. Η καλή και γόνιμη συνεργασία με τους οδηγούς και ιδιοκτήτες των ταξί στα Χανιά θα συνεχιστεί και να ξέρετε ότι έχετε δίπλα σας μία πραγματική φίλη» είπε.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...

Χανιά: Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, λίγο πριν τον αποκλεισμό του Αεροδρομίου | Φωτός+Βίντεο

Σε τροχιά κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους εισέρχονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι...

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...