17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ και εκπροσώπους του τμήματος Γεωπονίας για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων

Ημερομηνία:

Με επικεφαλής τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ Νίκο Κατσαράκη, τον βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, καθηγητές και φοιτητές, ενημέρωσαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για το θέμα της κατοχύρωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του τμήματος Γεωπονίας του ΕΛΜΕΠΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο γεωπόνος υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Χρήστος Στρατάκης, ο Πρόεδρος του τμήματος Γεωπονίας Μανόλης Ροδιτάκης, ο Κοσμήτορας της σχολής Γεωπονίας Νεκτάριος Παναγιώτης, το μέλος ΔΕΠ Ελένη Γουμενάκη και εκπρόσωποι του φοιτητικού συλλόγου.

Οι φοιτητές του τμήματος Γεωπονίας διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα στους διπλωματούχους του τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του ΕΛΜΕΠΑ δεν αποδίδονται τα Επαγγελματικά Δικαιώματα του Π.Ε. Γεωπόνου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στο αίτημα των αποφοίτων διπλωματούχων του τμήματος Γεωπονίας προκειμένου να τους αναγνωριστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...