17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Συνάντηση Σταθάκη με Δ.Σ. του ΟΤΕ

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 3.10.2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Σταθάκη Γιώργου,υπεύθυνου του τομέα ανάπτυξης και Διαμαντόπουλου Βαγγέλη, υπεύθυνου για θέματα πολιτικής των τηλεπικοινωνιών, με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν αναλυτικά και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και τη θέση του ΟΤΕ σε αυτόν. Παρουσιάστηκε το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας και η πορεία της τα τελευταία χρόνια. Αναπτύχθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις εντός του ΟΤΕ αλλά και ευρύτερα στις τηλεπικοινωνίες. Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της ρυθμιστικής αρχής τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) αναφορικά με το μοντέλο ρύθμισης της αγοράς τηλεπικοινωνιών και ζητήματα που προκύπτουν από αυτό.

Από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τονίστηκε, ότι ο ΟΤΕ δεν είναι μια απλή εταιρεία τηλεπικοινωνιών αλλά το διάδοχο σχήμα ενός δημοσίου οργανισμού και κάτοχος του δικτύου, το οποίο αναπτύχθηκε με δημόσιες επενδύσεις και αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης για τη χώρα και την κοινωνία. Για τον λόγο αυτό, πέρα από την κερδοφορία πρέπει να διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τις τηλεπικοινωνίες ως κοινωνικό αγαθό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ