30.8 C
Chania
Monday, July 1, 2024

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων ν. Χανίων με τη Σέβη Βολουδάκη

Ημερομηνία:

Συνάντηση με την βουλευτή Χανίων της ΝΔ Σέβη Βουλουδάκη είχε χθες Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση:

“Αντικείμενο συζήτησης ήταν η κατ’ ιδίαν ενημέρωση της κ. Βουλευτού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Χανιώτες συνάδελφοί μας, σύμφωνα με το σχετικό υπόμνημα που παραδώσαμε το προηγούμενο Σάββατο 22 Ιουνίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η κ. Βολουδάκη ήταν σε μεγάλο βαθμό ενημερωμένη για το περιεχόμενο του υπομνήματός μας καθώς ήδη την Τρίτη 25 Ιουνίου κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την μεγάλη υποστελέχωση των αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α. Χανίων.

Επιπλέον την ενημερώσαμε για τα υπόλοιπα προβλήματα δίνοντας έμφαση στο γνωστό πρόβλημα της υποστελέχωσης της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Συνέπεια αυτής της υποστελέχωσης δημιουργούνται προβλήματα για τους συναδέλφους μας κατά την μεταφορά ψυχασθενών προς εκτέλεση εισαγγελικών παραγγελιών ακούσιας νοσηλείας, τα οποία έχουμε αναφέρει λεπτομερώς είτε στο υπόμνημά μας προς τον Υπουργό είτε σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας. Η κ. Βουλευτής άμεσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αρμόδιο Υφυπουργό Υγείας κ. Βαρτζόπουλο ενημερώνοντάς τον σχετικά και μας υποσχέθηκε ότι θα παρακολουθεί και θα παρεμβαίνει προς επίλυση του εν λόγω ζητήματος.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κυρίως οι συνάδελφοί μας του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, οι οποίοι υπερβάλλουν ευατόν καθημερινά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ως αστυνομικοί πρώτης ανταπόκρισης και οφείλουμε να καλυτερέψουμε την υπηρεσιακή τους καθημερινότητα.

Επιπλέον την ενημερώσαμε για την αναγκαιότητα απόκτησης ειδικής κλούβας μεταγωγών ποινικών κρατουμένων για τις ανάγκες του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων, για την οποία αναφερόμαστε λεπτομερώς στο σχετικό υπόμνημά μας αλλά και σε δεκάδες επιστολές μας στο παρελθόν. Η κ. Βολουδάκη μας υποσχέθηκε ότι θα μεσολαβήσει για να συναντηθούμε με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μάνο Λογοθέτη για την επίλυση του εν λόγω χρόνιου προβλήματος.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων ευχαριστούμε την Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρτίαςψκ. Σέβη Βολουδάκη για το ενδιαφέρον που επέδειξε όσον αφορά τα προβλήματα του κλάδου μας και ευελπιστούμε να επιλυθούν άμεσα.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Χοχλιοί μπουμπουριστοί Τώρα οι χοχλιοί είναι στουμπωμένοι. Τους καθαρίζομε με...