19.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Χανίων με την Επιτροπή Στήριξης του ΑΟΧ

Ημερομηνία:

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, των αντιδημάρχων  Λ. Αμπαδιωτάκη, Μ. Κεμεσίδη, Μ. Λειψάκη, Μ. Λιονάκη, Ν. Ξυνίδη, Κ. Πρωτοπαπαδάκη και Χ. Χατζηδάκη με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Στήριξης του Αθλητικού Ομίλου Χανίων (Α.Ο. Χανίων) Νότη Ψυλλάκη και μελών της Επιτροπής, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2012 στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης –  η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Χανίων –  τέθηκαν από τον κ. Ψυλλάκη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Α.Ο.Χ. και διατυπώθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Παράλληλα διατυπώθηκε η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να συμβάλει στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της – και πάντα στα νόμιμα πλαίσια- στις προσπάθειες του χανιώτικου συλλόγου.

Οι προτάσεις που διατυπώθηκαν από την Επιτροπή Στήριξης, όπως τόνισε ο κ. Σκουλάκης, θα αξιολογηθούν από την Δημοτική Αρχή και θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα νέα συνάντηση για την περαιτέρω συζήτησή τους.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teleperformance: Καταγγελίες για απαράδεκτη συμπεριφορά σε τραυματίες εργαζόμενους στα Χανιά

Το σωματείο εργαζομένων της Teleperformance καταγγέλλει με σκληρούς τόνους...