8.8 C
Chania
Tuesday, January 13, 2026

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με τη νέα Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Ημερομηνία:

Τη νέα Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, κα Αγάπη Μικρού, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας, Νίκος Χαζιράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν το ευρύ πεδίο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Δικηγορικού Συλλόγου, με έμφαση τόσο σε ζητήματα καθημερινότητας όσο και σε θέματα που αφορούν τη θεσμική συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο.

Ο Δήμαρχος Χανίων, τόνισε ότι, παρά την αναπτυξιακή έκρηξη, τις συνεχείς αλλαγές αλλά και προκλήσεις που βιώνει η πόλη, η συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων αποτελεί διαχρονική και σταθερή προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Παράλληλα, υπογράμμισε τη σημασία του επιστημονικού λόγου και της διαχρονικής παρουσίας του Δικηγορικού Συλλόγου, στοιχεία που, όπως σημείωσε, είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία και την αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, με κοινή δέσμευση για τη συνέχεια και την περαιτέρω ενίσχυση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ