13.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Συνάντηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων με τον Αντιπεριφερειάρχη – Στο επίκεντρο η δημόσια ασφάλεια

Ημερομηνία:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Ταξίαρχος Κανέλλος Νικολάου.

Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε σε ζητήματα δημόσιας ασφάλειας στον νομό, με έμφαση στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τις τοπικές ιδιαιτερότητες που έχουν ανακύψει τα τελευταία χρόνια. Θέματα που απασχολούν όχι μόνο την Αστυνομία, αλλά και τους τοπικούς φορείς και την κοινωνία των Χανίων.

Ο κ. Καλογερής συνεχάρη τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Περιφέρεια θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειές του.

Αλλαγή ηγεσίας στην ΕΛ.ΑΣ. Χανίων μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Η τοποθέτηση του κ. Νικολάου στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων ήρθε μετά την απόφαση απομάκρυνσης των προηγούμενων επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή, έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού. Η αλλαγή ηγεσίας κρίθηκε αναγκαία μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα που κόστισε τη ζωή στον 22χρονο Παναγιώτη.

Ο κ. Νικολάου θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή επιλογή της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., με στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της Αστυνομίας στον νομό Χανίων.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ