21.8 C
Chania
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

Συνάντηση του Σεραφείμ Τσόκα με τον σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό

Ημερομηνία:

Τον  σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου  κ.  Δαμασκηνό, επισκέφθηκε χθες, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στα Χανιά, ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας,  με αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ο κ. Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Μανώλη Σταματάκη, και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους συναντήθηκαν με τον σεβασμιότατο και  έλαβαν την ευλογία του έχοντας μαζί του μια εκ βαθέων συζήτηση  για  τα θέματα της Εκκλησίας.

Μετά τη συνάντηση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σεραφείμ Τσόκας, δήλωσε:

«Σήμερα, επισκεφθήκαμε τον σεβ. Κυδωνίας και Αποκορώνου  κ. Δαμασκηνό τον οποίο και ευχαριστούμε για την πρόθεση του να μας δεχτεί και να συζητήσει μαζί μας. Ακούσαμε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Εκκλησία, την μεγάλη προσφορά την οποία κάνει στους αναξιοπαθούντες και η Περιφέρεια από την πλευρά της θα απλώσει ένα δίχτυ προστασίας σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη και φυσικά να συνεργαστεί και με την Εκκλησία στο τεράστιο έργο που κάνει ώστε μαζί με τους άλλους φορείς να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο για όπλα, ναρκωτικά και κλοπές

Συλλήψεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο: 21χρονος με 215 φυσίγγια στα Χανιά, 29χρονος με ναρκωτικά στο Ηράκλειο και 20χρονος για κλοπές ηλεκτρικών πατινιών στο Ρέθυμνο.

Περιφέρεια Κρήτης σε διαδραστικό εργαστήριο για κλιματική ανθεκτικότητα και βιώσιμο τουρισμό στη Σαρδηνία

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο εργαστήριο NaTour4CChange στη Σαρδηνία για κλιματική ανθεκτικότητα και βιώσιμο τουρισμό. Φυσικές λύσεις για παράκτιους προορισμούς.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Καταγγελία για ελλείψεις στην παιδική προστασία και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει ελλείψεις στην παιδική προστασία, την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών μέσω ΕΣΠΑ και την υποστελέχωση δομών στο νησί.

Άσκηση μείζονος ατυχήματος στη Σούδα με τη συμμετοχή των Σωμάτων Ασφαλείας

Σε κατάσταση προγραμματισμένου συναγερμού θα βρεθεί η περιοχή της...