16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Συνάντηση Τσίπρα – Μεϊμαράκη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | Φωτός

Ημερομηνία:

Ο πρώην πρωθυπουργός αναχωρούσε από την Κρήτη, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ μόλις είχε φτάσει – «Είμαστε Κρητικοί και η Κρητική φιλοξενία φημίζεται» είπε ο κ. Μεϊμαράκης – Με τόσα χαμόγελα, μήπως πρέπει να συγκυβερνήσουν, αναρωτήθηκαν οι παρευρισκόμενοι…

Μια απροσδόκητη συνάντηση είχαν το πρωί της Τετάρτης οι δύο κύριοι αντίπαλοι των επικείμενων εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρούσε από την Κρήτη, ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είχε μόλις φτάσει. Τα χαμόγελα περίσσευαν κατά τον σύντομο φιλικό διάλογο που είχαν οι δυο τους, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι παριστάμενοι αναρωτήθηκαν μήπως πρέπει και να… συγκυβερνήσουν!

Ο κύριος Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα από τους δημοσιογράφους, αμέσως μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, ενώ ο διάλογος είχε ως εξής:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο κ. Τσίπρας είναι ακριβώς στη διπλανή αίθουσα και ετοιμάζεται να φύγει.

ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Α, ναι; Να πάω να τον δω!

Αμέσως μετά πάντως, ο κύριος Μεϊμαράκης που τόνισε ότι «είμαστε Κρητικοί και η κρητική φιλοξενία φημίζεται», αρνήθηκε να αποκαλύψει το παραμικρό από όσα συζήτησαν:

ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Στον τόπο μας και αναχωρεί. Οφείλαμε να του ευχηθούμε καλό ταξίδι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ποιος είναι ο διάλογος που είχατε;

ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Τώρα, πολλά ρωτάτε.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και πολιτικοί από τη Νέα Δημοκρατία που συνοδεύουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην περιοδεία του, όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...