12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Συνέλαβαν καρκινοπαθή για οφειλή 600 ευρώ

Ημερομηνία:

Ζει όντας στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου. Σκληρά μιλώντας και ρεαλιστικά, η 70χρονη δεν θα ζήσει για πολλά ακόμα χρόνια. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τις αρχές να τη συλλάβουν

Περίπου 600 ευρώ έδωσε 70χρονη από τα Τρίκαλα για να αφεθεί ελεύθερη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Η 70χρονη βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής της αφού είναι καρκινοπαθής.

Η σύλληψή της έγινε για οφειλή 300 ευρώ προς την ΑΕΠΙ η οποία μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, πριν επτά χρόνια, ανήλθε σε χρηματική ποινή, ποσού 600 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr η 70χρονη γυναίκα συνελήφθη όταν αστυνομικοί προσήγαγαν  την κόρη της για εξακρίβωση στοιχείων, με αποτέλεσμα η 70χρονη να αντιδράσει και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Τρικάλων όπου και εξακριβώθηκε ότι υπήρχε ένταλμα εις βάρος της για την οφειλή στην ΑΕΠΙ.

Η προσαγωγή των δύο γυναικών ήταν περιπετειώδη.

Μόλις συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια, όπου εκεί άρχισε να φωνάζει, να συγκεντρώνονται και συγγενικά της πρόσωπα, να εκθέτουν την κατάσταση της υγείας της.

Όμως δεν μπορούσε να αφεθεί ελεύθερη διότι δεν υπήρχε Εισαγγελέας λόγω του Σαββατοκύριακου.

Τελικά τα μεσάνυχτα βρέθηκε τρόπος να επιλυθεί το πρόβλημα, να γίνουν οι διαδικασίες για την καταβολή του ποσού και η 70χρονη άρρωστη γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...