11.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Συνέλευση για τη συγκρότηση λαϊκής επιτροπής Νεροκούρου-Τσικαλαριών

Ημερομηνία:

Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ  στις 7.00 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Γερασίμου

Σωματείο Τροφίμων-Ποτών Χανίων

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων

Σωματείο Οικοδόμων Χανίων-Σωματειακή επιτροπή Νεροκούρου-Τσικαλαριών

Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Νεροκούρου-Τσικαλαριών

Μετατρέπουμε την οργή μας σε οργάνωση και αγώνα!

Η αγανάκτησή μας για για τα άγρια μέτρα  που  έχουν γονατίσει τις οικογένειές μας για να θωρακίσουν τα κέρδη των μονοπωλίων, χρειάζεται να μετατραπεί σε ανάπτυξη της ταξικής αλληλεγγύης, σε αγωνιστική οργάνωση τόσο στα σωματεία, όσο και στην γειτονιά μας, με όρους σύγκρουσης και ανατροπής αυτής της πολιτικής.

Έχουμε εμπειρία. Η δράση ενάντια στα άδικα χαράτσια της ΔΕΗ δείχνει τον δρόμο.

Κανένας μόνος του πλέον δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αντιλαϊκή επέλαση, χρειάζεται η δύναμη της οργανωμένης δράσης του λαού.

Στη γειτονιά εμείς οι εργαζόμενοι να συναντηθούμε με τον γείτονά μας άνεργο , με τον  γείτονα μας μικρομαγαζάτορα που χρεοκοπεί, με τον γείτονα αγρότη που βλέπει τη σοδιά του να πετιέται και το εισόδημά του να συρρικνώνεται, με τον συνταξιούχο και τη νοικοκυρά.

Με οργανωμένη δράση και πρωτοβουλίες να διεκδικήσουμε  το δικαίωμα για σταθερή,πλήρη και αξιοπρεπή εργασία, το δικαίωμα στην δωρεάν υγεία και παιδεία, την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Με πυρήνα τις σωματειακές επιτροπές, τις επιτροπές αγώνα συνταξιούχων, αγροτών και μικροεπαγγελματιών να ζωντανέψει η λαϊκή παρέμβαση για ζητήματα που «καίνε» τη λαϊκή οικογένεια.

Νόμιμο και πατριωτισμός είναι η ευημερία των εργατικών, λαϊκών οικογενειών και όχι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση που μας καταδικάζουν.

Να πάρουμε αποφάσεις απόρριψης των μέτρων. Να γίνουμε οι νεκροθάφτες όχι μόνο αυτής, αλλά, συνολικότερα κάθε αντιλαϊκής πολιτικής και κυβέρνησης.

Συζητάμε και παίρνουμε αποφάσεις

l                       για την οργάνωση της περιφρούρησης ενάντια στη διακοπή ρεύματος των λαϊκων οικογένειων που δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ

l                       για μέτρα αλληλεγγύης για  τους άνεργους και τις οικογενειές τους στην περιοχή

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ