15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συνέντευξη με Σαλβαδόρ από Μωρά στη Φωτιά: “Το μήνυμα του 2000 παραδόθηκε”

Ημερομηνία:

Τον Στέλιο Σαλβαδόρ Παπαϊωάννου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στον ΚΡΗΤΗ FM το πρωινό της Πέμπτης εν όψει της εμφάνισης των “Μωρά στη Φωτιά” στον χώρο του Αstra Live.

Το διαχρονικό “Μανιφέστο” που έχει κρατήσει όρθιο το συγκρότημα για κοντά 30 χρόνια είναι η πίστη κι ο αγώνας στα προσωπικά οράματα κι αξίες, σχολίασε ο κος Παπαιωάννου. Νέοι άνθρωποι και μεγαλύτεροι συναντιούνται στους στίχους και τη μουσική ενος συγκροτήματος που εκφράζει τις ανησυχίες ενος κοινού αντιστεκόμενου στην κατάθλιψη και τις δυσκολίες της εποχής.

Περιστοιχισμένος απο μια ομάδα μουσικών με τους οποίους μοιράζεται κοινές μουσικές αναζητήσεις, τα Μωρά στη Φωτιά διευρύνουν τους μουσικούς τους ορίζοντες προσθέτοντας στοιχεία ska και reggae στα νέα τους κομμάτια τα οποία και θα παρουσιάσουν στο χανιώτικο κοινό.

Την ίδια στιγμή και παρα το γεγονός ότι δηλώνει πλήρης από τις επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές, ο κος Παπαϊωάννου δηλώνει ακόμα διψασμένος για περισσότερες συναυλίες, περισσότερη μουσική κι έτοιμος να φιλτράρει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη μουσική.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=4LLzctntI84″]

kritifm1015.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ