17.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Συνέντευξη Τύπου από την Ομάδα E.N.D Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Σας καλούμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της E.N.D Δρ. Μανώλης Λαμπράκης την Κυριακή 22/10/13, ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο OLYMPIC.O Πρόεδρος της E.N.D (End National Dept) Μανώλης Λαμπράκης θα σας παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί άμεσα η χώρα μας να απαλλαχθεί από τους εξοντωτικούς όρους του μνημονίου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα δεχθεί ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Θα παραστούν ο εκπρόσωπος Τύπου της E.N.D Αντώνης Βαλσαμάκης, το μέλος του Οργανισμού Χάρης Μαμαγκάκης και ο δωρητής του καταπιστεύματος των 600 δις δολαρίων  Αρτέμης Σώρρας.

Σας καλούμε επίσης την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου για να παρακολουθήσετε την ομιλία του Προέδρου την E.N.D Δόκτορα Μανώλη Λαμπράκη.

Ο κ. Λαμπράκης θα καταγγείλει στον λαό του Ηρακλείου γιατί η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει το καταπίστευμα των 600 δις δολαρίων και να απαλλάξει άμεσα τη χώρα μας από τον εφιάλτη του μνημονίου, που οδηγεί τους Έλληνες στην απόλυτη εξαθλίωση.

Θα παρουσιάσει τα αδιάσειστα στοιχεία και τις αποφάσεις των δικαστηρίων που βεβαιώνουν ότι τα χρήματα περιμένουν σε ειδικό λογαριασμό για να ξαναδώσουν στους Έλληνες ελπίδα και αξιοπρέπεια.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΕΣΥ: Όχι στην υποκατάσταση δημοσιογράφων από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Την έντονη αντίθεσή της σε πρακτικές ΜΜΕ που επιχειρούν...

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης...

Εισαγγελική παρέμβαση για τη σιωπή του “Φραπέ” στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών μπαίνει ο Γιώργος Ξυλούρης,...