22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνέρχονται σταδιακά οι τρεις φοιτητές της Λάρισας

Ημερομηνία:

Οι τρεις φοιτητές είναι οι «τυχεροί» της παρέας των πέντε φίλων, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι, λιποθύμησαν εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα…Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της υγείας του φοιτητή του ΤΕΙ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, εκδόθηκε το μεσημέρι.

«Ο 23χρονος φοιτητής παραμένει κλινικά σε σταθερή κατάσταση και υπό καταστολή με συνεχή υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών. Σήμερα, από την ιατρική ομάδα της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου διενεργήθηκε διαδερμική τραχειοστομία ώστε να καταστεί δυνατή η σταδιακή μείωση των επιπέδων καταστολής και ο έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας. Στόχος είναι η προοδευτική αποδέσμευση από τον μηχανικό αερισμό με συνθήκες μέγιστης δυνατής ασφάλειας για τον ασθενή».

Στο μεταξύ ευχάριστα είναι τα νέα για άλλους τους δύο φοιτητές που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο μεν ένας που έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική δεν αποκλείεται και αύριο να πάρει εξιτήριο.

Ο άλλος που παραμένει στην εντατική αποσωληνωμένος είναι σε σταθερή βελτίωση, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις φοιτητές είναι οι «τυχεροί» της παρέας των πέντε φίλων στη Λάρισα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι, λιποθύμησαν εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα. Οι άλλοι δύο πέθαναν επιτόπου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ