16.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Συναντήσεις Ι. Κασσελάκη με εκπροσώπους Κέντρου Αποκοκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης και Παραρτήματος ΑΜΕΑ

Ημερομηνία:

Συναντήσεις είχε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Κασσελάκης Ιωάννης με εκπροσώπους του Κέντρου Αποκατάστασης Παίδων και Νέων Κρήτης και του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Παρουσιάστηκε αναλυτικά η δράση των φορέων αυτών και έγινε ενδελεχής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .Καθώς η ύπαρξη και δραστηριοποιησή τους είναι ζωτικής σημασίας για τον κοινωνικό ιστό διερευνήθηκαν όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί η λειτουργία τους ώστε να εξασφαλίζονται οι ποιοτικές υπηρεσίες τους πόρος τους δικαιούχους των προγραμμάτων.

Υπήρξαν αρκετές συναντήσεις  με νέους αυτές τις ημέρες καθώς κύριο μέλημα του κ.Κασσελάκη είναι η ουσιαστική επαφή και επικοινωνία με τους νέους και ειδικά με αυτούς που κατοικούν και δραστηριοποιούνται σε απομακρυσμένες περιοχές του νομού μας.

Θεωρεί κύριο μέλημα μας την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι των  νέων γενιών την προσωπική και επαγγελματική τους ολοκλήρωση .

Μεγάλο διακύβευμα για περιοχές όπως η δική μας είναι να αισθανθούν οι νέοι μας πως αυτή η γη τους ανήκει και πως οι ίδιοι είναι κομμάτι της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...