20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Συναντήσεις με Π. Καμμένο, Ν. Κοτζιά είχε ο διοικητής της Αμερικανικής Διοίκησης Μεταφορών – Επίσκεψη και στη Βάση της Σούδας

Ημερομηνία:

Συναντήσεις με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά είχε ο διοικητής της Αμερικανικής Διοίκησης Μεταφορών πτέραρχος Πολ Λ. Σέλβα στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα, κατά την οποία θα επισκεφθεί και την Αμερικανική Ευκολία στη Βάση της Σούδας, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η αμερικανική πρεσβεία.

Κατά τις συναντήσεις του, ο πτέραρχος Σέλβα, σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, «έκανε ειδική αναφορά στη στενή διμερή σχέση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας και τη σημαντική συνεργασία των δύο κρατών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας».

Επίσης, ο Αμερικανός αξιωματούχος «εξέφρασε την εκτίμηση των Ηνωμένων Πολιτειών για τη συνεισφορά της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και τη σημασία της διατήρησης της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».

Ο πτέραρχος Σέλβα σχολίασε: «Η Ελλάδα είναι ένας σταθερός στρατηγικός σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στην Ελληνική Δημοκρατία αυτή την εβδομάδα για να συναντηθώ με τους νέους ομολόγους και να ενδυναμώσουμε την ισχυρή μας σχέση».

Η Αμερικανική Διοίκηση Μεταφορών, TRANSCOM, είναι διαχειριστής όλων των μεταφορών, επιφανείας, θαλασσίων και αεροπορικών, του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ