30.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Συναντηση προεδρου της ΟΕΣΚ με τον Γενικό Διευθυντή του ΣΔΟΕ Κρήτης

Ημερομηνία:

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης κ. Γιώργος Πολιουδάκης, επισκέφθηκε χθες,   τον Γενικό Διευθυντή του ΣΔΟΕ Κρήτης κ. Γιώργο Αντωνάκη, προκειμένου να του γνωστοποιήσει τις θέσεις και τις απόψεις του εμπορικού κόσμου της Κρήτης, για μια σειρά κρίσιμων θεμάτων αρμοδιότητος του, που απασχολούν τον κλάδο και του κατέθεσε σχετικό υπόμνημα. Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΔΟΕ Κρήτης κ. Γιώργος Αντωνάκης άκουσε με  πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις θέσεις και τα προβλήματα που του ανέπτυξε ο Πρόεδρος της ΟΕΣΚ κ. Πολιουδάκης Γιώργος.

Ο κ. Αντωνάκης στη συνέχεια πρότεινε μια στενή και από κοινού συνεργασία της ΟΕΣΚ τόσο με την υπηρεσία του ΣΔΟΕ, την ΕΛΛΑΣ, τις κατά τόπους Εφορίες, τα Τελωνεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αντιμετώπιση του κρίσιμου θέματος του παραεμπορίου κλπ.

Επίσης ανέφερε στον Πρόεδρο της ΟΕΣΚ οποιαδήποτε μορφή παράνομου εμπορίου και παράνομης δραστηριότητας να καταγγέλονται στο ΣΔΟΕ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ηχηρό χαστούκι των ευρωεκλογών

Του Νότη Μαριά *  Τεράστιους πολιτικούς τριγμούς σε Ελλάδα και...

Παρουσιάζεται στα Χανιά για πρώτη φορά, το ιστορικό δοκίμιο του Ν. Γλυνιά

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν για πρώτη φορά στα Χανιά το ιστορικό δοκίμιο του...

ΩΔΗ ΣΤΟ ΜΙΧΕΛΙΔΟΠΑΠΑ

Της Ιωάννας Σφακιανάκη 17 Ιουνίου 1771 Ημέρα μνήμης για όλους τους...

Ο σοφός λαός και η τρικυμία στα χείλη

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Πάντοτε ενοχλούμαι όταν ακούω πολιτικούς ή δημοσιολογούντες...