12.1 C
Chania
Δευτέρα, 23 Μαρτίου, 2026

Συναυλία με τον Ross Daly με εισιτήριο την προσφορά για την ενίσχυση των προσφύγων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων οργανώνει φιλανθρωπική συναυλία με σκοπό τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες.

O Ross Daly συντροφιά με σπουδαίους καλλιτέχνες, θα μας ταξιδέψουν μουσικά για…. καλό σκοπό.

Μαζί του: Κέλλυ Θωμά, Γιώργης Μανωλάκης, Μαρίτζια Κατσούνα, Γιώργος Παπαϊωάννου, Ελεάννα Παπανικολοπούλου, Γιάννης Δερμιτζάκης, Μιχάλης Κονταξάκης και Αντώνης Βουμβουλάκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα: 19.00 στην Αίθουσα Πολιτισμού του Δημαρχείου στα Πεζά.

Ενδεικτικά αναφέρονται είδη που θα συλλέγονται κατά τη διάρκεια της συναυλίας:

Τρόφιμα όπως : Γάλα εβαπορέ – Ξηρά τροφή άμεσης κατανάλωσης – Γάλα σε σκόνη – Κρουασάν –  Τσάι – Σταφίδες – Μπισκότα – Μακαρόνια –  Βρεφικές /νηπιακές τροφές σε βαζάκια – Χυμοί – Εμφιαλωμένα νερά  κ.α.

Ειδη ρουχισμού και  διαβίωσης  όπως : Αδιάβροχα και μπουφάν για παιδιά και ενήλικες –  Υπνόσακους και σακίδια πλάτης –Πετσέτες και σεντόνια – Κουβέρτες  – Ρούχα ανδρικά και γυναικεία – Παπούτσια αντρικά και γυναικεία σε καλή κατάσταση- Παιδικά ρούχα και παπούτσια κ.α.

Φαρμακευτικό υλικό κάθε είδους που μπορεί να μεταφερθεί εκτός ψυγείου ( π.χ. Αντιβιώσεις για παιδιά και ενήλικες, Παυσίπονα χάπια, Αντιφλεγμονώδη χάπια, Χάπια για το στομάχι, Αλοιφές για ενήλικες και βρέφη, Αντισηπτικά χεριών κ.α. )

Παρακαλούμε τα ως άνω είδη, για ευνόητους λόγους, να είναι σε καλή κατάσταση, καθαρά και συσκευασμένα σε μικρές συσκευασίες , με εμφανή την αναγραφή του είδους που περιέχεται σε κάθε συσκευασία.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου για την Επανάσταση του 1826

Το Γραφείο Νεότητας της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου διοργανώνει εκδήλωση στα Χανιά στις 25 Μαρτίου με θέμα «Μεσολόγγι 1826: από τη Θυσία στην Αθανασία» στο Πνευματικό Κέντρο.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα για την 25η Μαρτίου 2026

Η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας στις 24-25 Μαρτίου 2026 για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Απαγόρευση κίνησης φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Αναβίωση του εθίμου «Χελιδονίσματα» στην Περιφέρεια Κρήτης

Μαθητές από το νηπιαγωγείο «Το Παγκρήτιον» αναβίωσαν το έθιμο των χελιδονισμάτων στην Περιφέρεια Κρήτης. Τους υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης και στελέχη της Περιφέρειας.

Στην Creta Food & Drink Expo 2026 ο Χάρης Μαμουλάκης: Συντόνισε πάνελ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των κρητικών προϊόντων

Ο Χάρης Μαμουλάκης συμμετείχε στην Creta Food & Drink Expo 2026 στις Γούβες, συντονίζοντας πάνελ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και συζητώντας με εκθέτες για τις προοπτικές των κρητικών προϊόντων.