31 C
Chania
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026

Συνεδρίαση ΔΣ ΕΛΜΕ Χανίων: Πολλαπλό βιβλίο, στεγαστικό και κινητοποιήσεις για την Υγεία στην ημερήσια διάταξη

Ημερομηνία:

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026, στις 20:00, στα γραφεία της Ένωσης στο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων, δίπλα στην Αγορά.

Η συνεδρίαση, που αφορά τα μέλη του σωματείου και τα σχολεία του νομού, θα εξετάσει σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει πέντε κύρια θέματα: το πολλαπλό βιβλίο, το στεγαστικό των εκπαιδευτικών, τη σχολική στέγη, τις κινητοποιήσεις για την Υγεία καθώς και ψηφίσματα.

Όπως κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έτσι και αυτή είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει. Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδρουλάκης: Ακρίβεια παντού, ο τίτλος της διακυβέρνησης Μητσοτάκης – Όλα καλώς καμωμένα τα βρίσκει ο πρωθυπουργός

«Μετωπική» για την ακρίβεια στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «διασταύρωσε ξίφη»...

Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα

Του Λευτέρη ΧαραλαμπόπουλουΚαθώς τα χρόνια περνούν επέρχεται και μια...