22.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Συνεδρίαση Επιτροπής Περιβάλλοντος

Ημερομηνία:

Θετικά γνωμοδότησε στην χθεσινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας  Κρήτης, προκειμένου να προχωρήσουν τρία σημαντικά αναπτυξιακά έργα στο νησί.

Τα μέλη της επιτροπής που συνεδρίασαν υπό την Προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή εισηγήθηκαν υπέρ του έργου βελτίωσης του οδικού άξονα Παχιάς Άμμου-Ιεράπετρας που περιλαμβάνει 14,2 χιλιόμετρα κλειστού αυτοκινητόδρομου, και τρείς ανισόπεδους κόμβους.

Επίσης για την δημιουργία ηλιοθερμικού σταθμού παραγωγής ρεύματος ισχύος 38 MW στην θέση Αθερινόλακκος του δήμου Σητείας από την εταιρεία ηλιοθερμικής ενέργειας «NUR-MOH AE», και τέλος για την κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου στην Σκαλέτα του δήμου Ρεθύμνου χωρητικότητας 76 σκαφών διαφόρων μεγεθών. Η επιτροπή εξέτασε συνολικά 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το modus operandi της μαφίας που λυμαίνεται τις παραλίες φιλέτα

Με κοινή αφετηρία λογιστικό γραφείο στην Αθήνα, η «μαφία...

Στην τελική ευθεία οι πρυτανικές εκλογές στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Στην τελική της ευθεία εισέρχεται η διαδικασία ανάδειξης νέας...

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Η σύνδεση ΒΟΑΚ – Αεροδρομίου Χανίων κολάει στα πολεμικά συμφέροντα των Νατοϊκών της Βάσης της Σούδας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει ότι η σύνδεση ΒΟΑΚ-Αεροδρομίου Χανίων «θυσιάζεται» για νατοϊκά συμφέροντα. Ερώτηση στην περιφερειακή αρχή για τις καθυστερήσεις.

«Όταν η επιστήμη επιστρατεύεται» – Αντιπολεμική εκδήλωση στο Πολυτεχνείο

Εκδήλωση με θέμα «Όταν η επιστήμη επιστρατεύεται: Έρευνα για...