13.8 C
Chania
Friday, January 16, 2026

Συνεδριάζει υπό την Προεδρία Κυριάκου Βιρβιδάκη, η Επιτροπή Πολιτικής Συνοχής και Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ημερομηνία:

Σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 το πρωί, συνεδριάζει  υπό την Προεδρία του μέλους του Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη, η Επιτροπή Πολιτικής Συνοχής και Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε. Μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται και η «Συζήτηση, κατάθεση προτάσεων, σχετικά με το κείμενο του, Υπουργού Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μουσουρούλη , που αφορά το Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχεδιασμό Νησιωτικής Πολιτικής».

Την ίδια μέρα το μεσημέρι, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

  • Η συμμετοχή της Κ.Ε.Δ.Ε σε υπό ίδρυση Κεφάλαιο Επενδύσεων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, της Attica Bank  και της Attica Finance, σε έργα υποδομών Ο.Τ.Α.
  • Θέματα αρμοδιότητας Επιτροπής Θεσμών:

α) Αρμοδιότητες που περιέχονται στους Δήμους από 1/1/2013

β) Προτεινόμενες διατάξεις προς νομοθετική ρύθμιση.

  • Θέματα αρμοδιότητας Επιτροπής Οικονομικών:

α) Προσχέδιο Προϋπολογισμού

β) Σύνταξη προϋπολογισμών Δήμων έτους 2013

  • Θέματα αρμοδιότητας Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Απασχόλησης και Αλληλεγγύης:

α) Πρόγραμμα κατ’ οίκον φροντίδα

β) Κέντρα Πρόληψης

  • Η επιτάχυνση της πορείας ωρίμανσης και υλοποίησης των έργων ΕΣΠΑ των Δήμων στον τομέα του περιβάλλοντος
  • Η έγκριση Ισολογισμού Κ.Ε.Δ.Ε χρήσης 2011.

Την ίδια μέρα το απόγευμα, θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της

Βουλής το σχέδιο νόμου «Κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ‘Μεταφορά μαθητών για το σχολικό έτος 2012 – 2013 (ΦΕΚ.171/Ά), μεταφορά αρμοδιοτήτων στις περιφέρειες και άλλες διατάξεις’», το οποίο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στην οποία προεδρεύει ο κ. Βιρβιδάκης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισλανδία: Οργή για το «αστείο» του νέου πρέσβη των ΗΠΑ περί 52ης πολιτείας – Ζητούν να απορριφθεί ο διορισμός του

Χιλιάδες πολίτες στην Ισλανδία υπέγραψαν ψήφισμα ζητώντας από την υπουργό Εξωτερικών...

Εκκλησία Κρήτης: Στα τέλη Ιανουαρίου η Σύνοδος για τη διπλή εκλογή Μητροπολιτών

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στα τέλη Ιανουαρίου, στις 28 με 30...