18.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Συνελήφθησαν, δύο άτομα, για διακεκριμένες κλοπές στα Χανιά

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν, προχθες (16.01.2014) το μεσημέρι, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 24χρονος ημεδαπός (Roma) και 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή.

Ειδικότερα,την (15.01.2014) το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από 49χρονο ημεδαπό, ότι άγνωστοι δράστες, αφού εισήλθαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας του στα Χανιά, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, η εν λόγω κλοπή, διαπράχθηκε από κοινού από τους συλληφθέντες, οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 14.01.2014 διέπραξαν, ακόμη δύο διακεκριμένες κλοπές, στην πόλη των Χανίων, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Συγκεκριμένα :

  • Την 12.01.2014, το πρωί αφού εισήλθαν σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 31χρονης ημεδαπής, στα Χανιά, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ.
  • Το βράδυ της 13/14.01.2014 αφού εισήλθαν σε επιχείρηση, ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής στα Χανιά, αφαίρεσαν  το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή χρηματικής αξίας διακοσίων (200) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ