28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Συνελήφθησαν δύο δράστες ληστείας στα Χανιά

Ημερομηνία:

Σε μία άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Χανίων συνέλαβαν τα ξημερώματα της Τρίτης δύο αλλοδαπούς που λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος ημεδαπού. Οι δράστες, απειλώντας με μαχαίρι το θύμα, αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο, χάρη στην άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν γρήγορα και συνελήφθησαν, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον παθόντα. Η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Η ταχεία σύλληψη των δραστών αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της αποτελεσματικότητας της αστυνόμευσης στην περιοχή και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της εγκληματικότητας.

Σε σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρεται:

Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία στα Χανιά

Συνελήφθησαν χθες (20.09.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα,  χθες (20.09.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες οι δύο αλλοδαποί με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν από ημεδαπό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Άμεσα από προστρέξαντες αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ