Υπέρογκο φέσι 2 εκατομμυρίων ευρώ είχε αφήσει στο δημόσιο ένας Ηρακλειώτης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 61χρονο επιχειρηματία οι οφειλές του οποίου στο δημόσιο φτάνουν το χρηματικό ποσό των 1.961.202,09 ευρώ.
Σε βάρος του 61χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος.
Ο μεγαλοφειλέτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
“Παρέα” στον 61χρονο θα κάνουν και 3 ακόμα άτομα, που συνελήφθησαν επίσης χθες στο Ηράκλειο για χρέη στο δημόσιο.
Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 39, 54, και 58 ετών.
Το συνολικό ύψος των οφειλών των τριών ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 366.751.67 ευρώ
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.