24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Συνελήφθη ζευγάρι για εμπρησμό στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Ημερομηνία:

Στην εξιχνίαση ακόμα μίας εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή του Αζογυρέ του δήμου Κανδάνου – Σελίνου στις 25/04/2014, προχώρησε το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου και των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κανδάνου, νομού Χανιών.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι αλλοδαπών, εθνικότητας Βουλγαρίας, φέρονται ως οι δράστες για την εκδήλωση πυρκαγιάς στην εν λόγω περιοχή, όπου κάηκε δασική έκταση.

Το ζευγάρι των αλλοδαπών συνελήφθη από τους Ανακριτικούς Υπαλλήλους και οδηγήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου, στον Εισαγγελέα Χανίων, ο οποίος έδωσε εντολή κράτησής τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανιών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ