23.8 C
Chania
Saturday, May 25, 2024

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών – Έστελνε… συσκευασμένα τα ναρκωτικά στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Στα ίχνη και στη συνακόλουθη σύλληψη ηγετικού στελέχους διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, έφτασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.

Πρόκειται για 46χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος είχε τον ρόλο της παραλαβής των ναρκωτικών ουσιών από τη Βουλγαρία και της περαιτέρω διακίνησής τους στην Ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς απέκρυπτε επιμελώς τις ναρκωτικές ουσίες σε χαρτοκιβώτιο και στη συνέχεια τις έστελνε στην περιοχή της Κρήτης

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (2) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (311) γραμμαρίων,
  • Χρηματικό ποσό (240) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
  • (2) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και
  • (2) αεροπορικά εισιτήρια.

Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) χαρτοκιβώτιο, εντός του οποίου περιέχονταν (1) ενισχυτής ήχου και (2) νάιλον συσκευασίες με φελιζόλ, τα οποία χρησιμοποιούσε ο δράστης για την συσκευασία-απόκρυψη της ηρωίνης και την περαιτέρω μεταφορά της από τη Θεσσαλονίκη προς την Κρήτη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

candianews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνυδροι χειμώνες στη Κρήτη και στο Αιγαίο

Του Γιώργου Ουρανού Οι συνέπειες της μεγάλης μείωσης των  βροχοπτώσεων ...

Περικοπές ενέργειας: Τεράστιο το οικονομικό και περιβαλλοντικό κόστος

Της Βάννας Σφακιανάκη Το καλοκαίρι του 2023 η «Καθημερινή» δημοσίευσε...

Kρήτη: Πού κυμάνθηκαν οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Αύξηση του αριθμού των επιβατών αλλά και μειώσεις στις...