25.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Συνελήφθη στα Χανιά ο 31χρονος που αποπλάνησε ανηλικο στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Συνελήφθη  το απόγευμα της Τετάρτης στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, ο 31χρονος ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονου  αγοριού στο Ρέθυμνο και πορνογραφία ανηλίκων

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί καταγγελία, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, από την οκογένεια του 14χρονου, όπου ανέφερε ότι ο 31χρονος παραπλανώντας αυτόν, είχε ενεργήσει ασελγείς πράξεις μαζί του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 31χρονος, επανειλημμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενεργούσε ασελγείς πράξεις με τον 14χρονο, ενώ αναζητηθείς, εντοπίστηκε και συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα των Χανίων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου Χανίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και διάφορα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης.

Από τον επιτόπιο έλεγχο σε προσβάσιμους φακέλους του ηλεκτρονικού υπολογιστή, διαπιστώθηκε η παραγωγή και η κατοχή από τον 31χρονο, βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης που κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο 31χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...