10.8 C
Chania
Tuesday, January 20, 2026

Συνελήφθη τσαντάκιας στα Χανιά

Ημερομηνία:

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Τροχαίας Χανίων, 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου για κλοπή.
Ειδικότερα, ο 37χρονος άνοιξε την πόρτα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε 33χρονη ημεδαπή, άρπαξε την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή. Η 33χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 37χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε η αφαιρεθείσα τσάντα.
Από την ενεργηθείσα έρευνα αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι, ο 37χρονος είχε διαπράξει τις κάτωθι κλοπές:
•    την 08-01-2012 στα Χανιά, αφαίρεσε από 23χρονη ημεδαπή, την τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αξίας 720 ευρώ και
•    την 08-01-2012 στα Χανιά, αφαίρεσε από 25χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ουζμπεκιστάν, την τσάντα που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 270 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγροτικό: Πού οδηγεί το… δημοσιονομικό μπλόκο στο διάλογο και τη λύση

Μετά από την άκαρπη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών με τον Πρωθυπουργό μεγαλώνει...

Έκθεση Ζωγραφικής της Βάσως Μυλωνογιάννη στα Χανιά

Καθώς ολοκληρώνεται ένας κύκλος φιλοξενίας σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών στην...