28.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Συνελήφθη, 39χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και Ηρακλείου, 39χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε χθες πρώτες πρωινές ώρες, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, σε περιοχές του παραπάνω Δήμου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή (σε αγροτεμάχιο και σε αμπελώνα, ιδιοκτησίας 39χρονου) του παραπάνω Δήμου, δύο (2) ειδικά διαμορφωμένοι χώροι (φυτείες), όπου καλλιεργούντο επιμελώς συνολικά ενενήντα ένα (91) δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως ένα μέτρο και πενήντα εκατοστά (1,50), τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, προέκυψε ότι τα εν λόγω δενδρύλλια καλλιεργούντο από τον 39χρονο, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες μικροποσότητες κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζούλιαν Ασάνζ: Ελεύθερος μετά από 14 χρόνια ο ιδρυτής των Wikileaks – Επιστρέφει στην Αυστραλία

Τον δρόμο της επιστροφής στην Αυστραλία είναι πλέον ελεύθερος...

“Βέλη” Βατσινά για IRIS και POS

Στη Βουλή φέρνει η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Τομέα...

Εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο Γάζι

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 ...