23.8 C
Chania
Saturday, October 12, 2024

Συνελήφθη 54χρονος με την κατηγορία του εμπρησμού για την φωτιά στο Σφηνάρι Κισάμου

Ημερομηνία:

Με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια συνελήφθη ένας 54 χρόνος για τη φωτιά στο Σφηνάρι Κισάμου που ξέσπασε το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής και κατέκαψε γεωργική και δασική έκταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 54 χρόνος που είναι κάτοικος Σφηναρίου, παραδέχτηκε στους άνδρες του ανακριτικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας πως η φωτιά ξεκίνησε από λάθος δικό του, στην προσπάθεια του να κάψει ξερά κλαδιά και γρήγορα πήρε διαστάσεις.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ξεκίνησε η διαδικασία του αυτοφώρου και αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η κατάθεση του.

Ευχαριστήριο Δήμαρχου Κισσάμου

Ο Δήμαρχος Κισσάμου και η Δημοτική αρχή, ευχαριστούν δημόσια τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου, Χανίων, Βρυσών, τα κλιμάκια από Κάντανο και Καμπανό, το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κισσάμου αλλά και όλους τους εθελοντές που βρέθηκαν εχθές στο Σφηνάρι Κισσάμου , χάρη στην συνδρομή των οποίων η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση εχθές το απόγευμα, τέθηκε υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πήρε γρήγορα μεγάλη διάσταση λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που φυσούσαν στην περιοχή και αν η παρέμβαση των πυροσβεστών και των κατοίκων δεν ήταν τόσο άμεση, πιθανόν να είχαμε δυσάρεστες συνέπειες.

ertnews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινούν οι εργασίες επαναδιαγράμμισης για τον ποδηλατοδρόμο στην οδό Κυδωνίας

Ξεκινούν οι εργασίες επαναδιαγράμμισης του ποδηλατόδρομου στην οδό Κυδωνίας,...

Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Η Βουλευτής Χανίων, Σέβη Βολουδάκη, πραγματοποίησε σήμερα, συνάντηση με...

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση 20 βουλευτών για τους θανάτους σε Αστυνομικά Τμήματα

Τις ευθύνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη ζωή και...

Ο Κασσελάκης τα “μαζεύει” άρον άρον ενόψει ΚΕ – Απέσυρε το εξώδικο

Σε κινήσεις που – σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις-...