19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

Συνεργασία Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου – Google

Ημερομηνία:

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας και το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικώντου Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) σε συνεργασία με την εταιρείαGoogle, διοργάνωσαντην Πέμπτη 25 Μαΐου 2023,δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:«Δημιουργία Βιογραφικού και προφίλ στο LinkedIn».

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον διεθνή ιστοχώρο επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, να κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προβληθούν και να προωθήσουν το επαγγελματικό προφίλ και τους επαγγελματικούς τους στόχους μέσα από αυτό, να μάθουν ποια είναι η δομή και το περιεχόμενο ενός βιογραφικού και να ανακαλύψουν ποια είναι τα δυνατά τους σημεία που πρέπει να προβάλλουν.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τέθηκαν ερωτήματα, όπως:

  • Ποια προτερήματα έχω που δεν έχουν οι άλλοι;
  • Τι κάνω καλύτερα από τους άλλους;
  • Ποιες είναι οι ελλείψεις μου στην εκπαίδευτική μου κατάρτιση (ακαδημαϊκή και δεξιότητες);
  • Τι συμβαίνει γύρω μου,σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, που θα μπορούσε να μου είναι χρήσιμο στην επαγγελματική μου ανέλιξη και αναγνώριση;
  • Ποιες τάσεις βλέπω να επαναλαμβάνονται και πως μπορώ να επωφεληθώ από αυτές;

 

Οι παραπάνω προβληματισμοί και η ενδοσκόπηση βοήθησαν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους ενώ παράλληλα έμαθαν μέσα από τη διαδικασία αυτή να αναγνωρίζουν και να αξιολογούν τις ευκαιρίες που εμφανίζονται καθώς και τα πιθανά εμπόδια στην επίτευξη των στόχων τους.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν διαδικτυακά περισσότεροι από 170 φοιτητές και φοιτήτριες του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστήμιου, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, συμμετέχοντας ενεργά στον διάλογο και αλληλεπιδρώντας με τους ομιλητές.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...