15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνετρίβη αεροπλάνο με 133 επιβάτες στην Κίνα – Συγκλονιστικά βίντεο και εικόνες

Ημερομηνία:

Αεροπλάνο τύπου Boeing 737 των Ανατολικών Κινεζικών Αερογραμμών συνετρίνη το πρωί της Δευτέρας στην περιοχη Guangxi της Κίνας.

Το αεροσκάφος, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, μετέφερε 133 επιβάτες και εκτελούσε δρομολόγιο εσωτερικού από την πόλη Kunming στην πόλη Guangzhou.

Τη δραματική στιγμή της πτώσης φαίρεται να έχει καταγράψει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και αναδημοσιεύει η Daily Mail. Όπως θα δείτε, το αεροπλάνο κάνει κάθετη «βουτιά» πριν προσκρούσει στο έδαφος και τυλιχτεί στις φλόγες

Σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαίωνει την συντριβή της πτήσης MU5735 της China Eastern Airlines. Όπως αναφέρεται, το Boeing 737 έχασε επαφή πάνω από το Wuzhou κατά τη διάρκεια της εσωτερικής πτήσης Kunming – Guangzhou. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 132 άτομα, μεταξύ των οποίων 123 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος.

Η Daily Mail, που επικαλείται πληροφορίες, αναφέρει πως το μοιραίο Boeing ήταν 737-89P και δεν ανήκε στην προβληματική σειρά των MAX, τα οποία είχαν καταγράψει διάφορες βλάβες πρόσφατα.

Ακόμη ένα σοκαριστικό ντοκουμέντο που δημοσιεύουν τα διεθνή πρακτορεία είναι μερικές στιγμές μετά τη συντριβή, όπου φαίνεται ένα σύννεφο καπνού και φλόγες να βγαίνουν από το δάσος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Οι πρώτες εικόνες από τη συντριβή:

Άγνωστη παραμένει η τύχη των επιβαινόντων.

Η διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο Boeing.

aeroplano

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...