14.8 C
Chania
Sunday, May 12, 2024

Συνεχίζουν την κινητοποίησή τους στα Μεγάλα Χωράφια οι αγρότες των Χανίων – Κινητοποήση την Παρασκευή έξω από την Εφορία Χανίων | Φωτός

Ημερομηνία:

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι προχώρησαν και σήμερα το μεσημέρι σε συμβολικό ολιγόλεπτο αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών, διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που τους ξεκληρίζει.

Οι αποκλεισμοί του δρόμου θα είναι καθημερινοί και θα γίνονται το μεσημέρι.

Αύριο Πέμπτη 26/1 στις 12 το μεσημέρι καλούνται όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι να δώσουν δυναμικό παρών στο μπλόκο για αποκλεισμό της εθνικής οδού.

Επίσης την Παρασκευή 27/1 στις 11πμ θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων

Τέλος, σε σχετική τους ανακοίνωση οι αγροτοκτηνοτρόφοι του μπλόκου των Μεγάλων Χωραφιών καλούν «να παρθεί άμεσα πίσω η χθεσινή υπουργική απόφαση που καταργεί την προηγούμενη διάταξη που προέβλεπε ότι οι οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ δεν μεταβιβάζονται στο ΚΕΑΟ.Πλέον στο καθεστώς μέτρων αναγκαστικής είσπραξης μεταφέρονται όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία».

Οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Δείτε φωτογρσφίες από τα Μεγάλα Χωράφια:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ