27.8 C
Chania
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2026

Συντονισμός γονιών για τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς

Ημερομηνία:

Με κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη μια πρώτη συνάντηση γονιών με παιδιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις διατυπώνοντας σε όλους τους τόνους τη δυσαρέσκειά τους για τις αυξήσεις στα τροφεία των παιδικών σταθμών του δήμου, την ίδια ώρα που τα οικογενειακά τους εισοδήματα κατρακυλούν ολοένα.
Στο τέλος  αντάλλαξαν μεταξύ τους στοιχεία  επικοινωνίας και αποφάσισαν να συντονιστούν για να κινηθούν στους παιδικούς σταθμούς της περιοχής τους και να καλέσουν σε νέα συνέλευση για το θέμα των τροφείων την  παρασκευή 3/2 ώρα 6μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
Στο βαθμό που θα υπάρξει μαζική ανταπόκριση από τους γονείς που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, εκτιμούμε ότι πολλά πάρα πολλά μπορούν να γίνουν για την υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάρτακος ή Μέγας Αλέξανδρος; Τι έγινε στα αρχαιοελληνικά καλλιστεία

Κείμενο: Μίνα Καλογερά Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO Bρεθήκαμε στο Άλσος Βεΐκου...

Παρέμβαση Μαρκογιαννάκη στη Βουλή για το πάγωμα των πολεοδομικών αδειών εκτός σχεδίου δόμησης

Ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το πάγωμα πολεοδομικών αδειών εκτός σχεδίου. Ζητά άμεση αποσαφήνιση και μεταβατική διάταξη.

Η θεατρική ομάδα «Δ.Ε.Α.τρόφιλοι» παρουσιάζει «Το Δέντρο που Ήθελε να Ταξιδέψει» στο Δημαρχείο Κισάμου

Η θεατρική ομάδα «Δ.Ε.Α.τρόφιλοι» της I.P.A. Χανίων παρουσιάζει «Το Δέντρο που Ήθελε να Ταξιδέψει» στο Δημαρχείο Κισάμου στις 27 Σεπτεμβρίου 2026, με ελεύθερη είσοδο.

Φεστιβάλ «Γυναίκες» Περιφέρειας Κρήτης: Το πιο δυνατό και ενθουσιώδες χειροκρότημα στο Μινωικό Ανάκτορο της Κνωσού

Το Φεστιβάλ «Γυναίκες» ολοκληρώθηκε στην Κνωσό με τη Φωτεινή Δάρρα. Μουσικοθεατρική παράσταση υψηλής αισθητικής στο Μινωικό Ανάκτορο, σε μια ιστορική χρονιά για την Κρήτη.