21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Συριζαυγίτες” χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανούσος Βολουδάκης

Ημερομηνία:

Με έναν σκληρό χαρακτηρισμό αντέδρασε ο Χανιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης στο εξώφυλλο της εφημερίδας “Αυγής” το οποίο δανείζεται το σύνθημα “Δεν είναι αθώοι” που χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής στη δίκη για τον Παύλο Φύσσα σε μία φωτογραφία όπου απεικονίζονται ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter:

“Ο δρόμος για το 3% ορθάνοιχτος. Όχι όμως το παλιό 3%. (Εκείνοι ντρέπονται). Τώρα απευθύνονται σε άλλους. Συριζαυγίτες.”

Υπενθυμίζουμε ότι και η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της σχολίασε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή»:

«Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής».

Και το σχόλιο της ΝΔ καταλήγει: «Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο».

Απάντηση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τις δηλώσεςις σχετικές με το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «Η Αυγή».

«Με πρωτοφανή συντονισμό, η Ν.Δ. και οι καλοθελητές της λίστας Πέτσα προσπαθούν να συκοφαντήσουν την «Αυγή», την Αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες για σχέσεις με τους νεοναζί εγκληματίες. Φανερώνουν έτσι ότι το βασικό τους άγχος ποτέ δεν ήταν η καταδίκη των νεοναζί.

Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, όταν ο κ. Μητσοτάκης, εν μέσω της διεξαγωγής της δίκης, είχε χαρακτηριστικά πει “η Χ.Α. είναι σαν να μην υπάρχει” και είχε χρησιμοποιήσει ξανά τη θεωρία των δύο άκρων. Δήλωση για την οποία πανηγύριζαν οι υπόδικοι τότε νεοναζί. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τα συγκροτήματα που συστηματικά ξέπλεναν τους νεοναζί, με στημένα ρεπορτάζ για προστασία ηλικιωμένων στα ΑΤΜ.

Η ΝΔ., που βρέθηκε με τους νεοναζί στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που λίγες μέρες πριν από την απόφαση διόρισε παράνομα την Ζαρούλια στη Βουλή και που ο γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά συνομιλούσε με τους Χρυσαυγίτες, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτική.

Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται ποιοι ξέπλεναν τους νεοναζί».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός στην αρχή της τοποθέτησής του κατά τη...

Εργασίες του Δήμου Χανίων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Χανίων οι μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Την ομόφωνη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία...