22.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων τίμησε του αγωνιστές του ’21

Ημερομηνία:

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου, μέρα ιστορικής μνήμης της εθνικής παλιγγενεσίας και τιμής των αγωνιστών του 21 για την λευτεριά της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νομό με την παρουσία στελεχών του σε αυτές.

Στην πόλη των Χανίων το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. εκπροσωπήθηκε από τον Βουλευτή του Νομού κύριο Παύλο Πολάκη , ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων, συνοδευόμενος από την Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαρία Χίνου και μέλη του συντονιστικού οργάνου.

Ανάλογη συμμετοχή με κατάθεση στεφάνων από στελέχη του κόμματος υπήρξε και σε άλλους δήμους του Νομού.

Η πολυάριθμη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Νομού σηματοδοτεί την πρόθεση της νέας Νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στα Χανιά, που αναδείχθηκε πρόσφατα μέσα από εσωκομματικές εκλογές, όχι μόνο να τιμά τους αγωνιστές του παρελθόντος, αλλά ταυτόχρονα να έχει διαρκή μάχιμη παρουσία δίπλα στους ανθρώπους που παλεύουν για την επίλυση των προβλημάτων που δυσκολεύουν την επιβίωση τους. τον τόπο και τη χώρα.

Με αίσθημα ευθύνες και πατριωτικό καθήκον θα δώσουμε κάθε μάχη που θα χρειαστεί για την πολιτική ανατροπή και προκειμένου να επανέλθουν στη χώρα μας οι αρχές και οι αξίες τις οποίες και οι αγωνιστές του 21 με αφοσίωση υπερασπίστηκαν.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που...

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για...

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο...