25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Φίλη το μεσημέρι της Τρίτης

Ημερομηνία:

Εν μέσω πολλών ανοιχτών ζητημάτων για τον ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να συναντηθούν αύριο, Τρίτη (3/10), στις 12 ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Νίκο Φίλη, στη Βουλή.

Η συνάντηση ανάμεσα στον νεοεκλεγέντα προέδρο του κόμματος και στο ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ασκήσει έντονη κριτική, αναμένεται αντικειμενικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η συνάντηση είχε προαναγγελθεί δημόσια από τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και έτσι ανέλαβε στη συνέχεια τη σχετική πρωτοβουλία για την συνάντηση που, την οποία και αποδέχθηκε ο Νίκος Φίλης.

Από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, η πρωτοβουλία φαίνεται να εντάσσεται σε ένα αφήγημα περί αναζήτησης εκτόνωσης της έντασης που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα από την ηγετική ομάδα του κόμματος.

Όσον αφορά τον Νίκο Φίλη – με βάση τις δημόσιες τοποθετήσεις του- πιθανότατα θα έχει διερευνητικό χαρακτήρα ιδίως σχετικά με τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Όπως για παράδειγμα το αν και πότε θα συνεδριάσουν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ (π.χ. Πολιτική Γραμματεία) όπως επίσης και το αν η ηγεσία του κόμματος προτίθεται να υλοποιήσει την απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης της Κ.Ε του κόμματος για διενέργεια του Έκτακτου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο.

Όλα αυτά ενταγμένα στο κλίμα έντονης πόλωσης που καταγράφεται στην αξιωματική αντιπολίτευση και στην έντονη αγωνία που καταγράφεται σε στελεχιακό δυναμικό και βάση για την πορεία και κυρίως την φυσιογνωμία του κόμματος.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...