16.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Τζάμπα μάγκες στο ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία:

Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Υγείας αλλά και του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ για το εισιτήριο των 25 ευρώ για την εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και για την υποχρέωση καταβολής 1 ευρώ για κάθε συνταγή φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «νέα άθλια μνημονικά μέτρα που επιβάλλει η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στους πολίτες, ως καλωσόρισμα για το νέο έτος της ‘ανάπτυξης’».

Στρέφοντας τα βέλη του τόσο κατά του αρμόδιου υπουργού όσο και κατά του ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Όσο και να προσπαθεί ο κ. Γεωργιάδης με τις συνεχείς τηλεοπτικές του ‘παραστάσεις’ να δικαιολογήσει τα έργα και τις ημέρες του στο Υπουργείο Υγείας, αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ως κυβερνητικοί εταίροι ψήφισαν πανηγυρικά τα συγκεκριμένα μέτρα πριν λίγους μήνες ενώ τώρα υποκριτικά ως ‘τζάμπα μάγκες’ εκφράζουν την αντίθεσή τους, δεν μπορούν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό ότι μοναδικός τους στόχος είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας και η συνεχής οικονομική αφαίμαξη των πολιτών».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του, προσθέτει πως «αν τους λείπουν χρήματα όπως επικαλούνται για τα νοσοκομεία, ας τα αναζητήσουν ανάμεσα στους μεγάλους φοροφυγάδες, στις μίζες, τις λίστες, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά που διαχρονικά δημιούργησαν τα κόμματά τους και όχι στις τσέπες του ελληνικού λαού».

Καταλήγοντας τονίζει πως ζητά και δεσμεύεται για την άμεση κατάργηση «κάθε μνημονιακού χαρατσιού που επιβλήθηκε στην υγεία καθώς και για την ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση των πολιτών στο δημόσιο σύστημα υγείας την ώρα της ανάγκης».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...