22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Το Φαράγγι Σαμαριάς λειτουργεί με δραματική υποστελέχωση προσωπικού – Διασυρμός της χώρας από την έλλειψη καθαριότητας

Ημερομηνία:

Έπειτα από καταγγελίες που έφτασαν στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. και την εν συνεχεία αυτοψία στελεχών της οργάνωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει την κατάσταση που επικρατεί στον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς.

Σε σχετική ανακοινωση αναφέρει ότι:

Ο επιζήμιος τρόπος διαχείρισης των ζητημάτων λειτουργίας του από το ΥπουργείοΠεριβάλλοντος και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ντροπιάζει το νομό  μας ολόκληρο.

Εν μέσω τουριστικής περιόδου το Φαράγγι Σαμαριάς λειτουργεί με δραματική υποστελέχωση προσωπικού ενώ ταυτόχρονα δεν έχει ακόμα υπογραφεί η σύμβαση με εργολάβο καθαριότητας με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα θέαμα που μόνο διασυρμό για την χώρα και τους ιθύνοντες αποτελεί.

Σε μια χρονική στιγμή που ως χώρα έχουμε απόλυτη ανάγκη προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, με κουρεμένη την τουριστικής περίοδο, λόγω της Υγειονομικής κρίσης, η Κυβέρνηση αλλά και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης όχι μόνο δεν φρόντισαν έγκαιρα για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του υπ’ αριθμόν ένα τουριστικού προορισμού του Νομού Χανίων, αλλά με απαράδεκτες κωλυσιεργίες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις έχουν οδηγήσει στην υπολειτουργία του Φαραγγιού και τον διασυρμό της χώρας στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Δηλώνουμε απερίφραστα την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους του Φαραγγιού και δηλώνουμε πως θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της ανάδειξης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την άσκηση πίεσης προς κάθε κατεύθυνση μέχρι την επίλυση τους.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...