14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Σφαίρες και τάφους σε αριστερούς υπόσχεται αστυνομικός στα social media

Ημερομηνία:

Την ανάρτηση αστυνομικού που απειλεί δημόσια τους αριστερούς με θάνατο ενώ ζητά να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Έλενα Ακρίτα, κάνοντας το καυστικό σχόλιο «Προστατεύει πολίτες αυτός».

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή του γράφει:

“Γ**ω το μ***ι της μάνας σας μπάσταρδα θα πεθάνετε ένας – ένας!!! Να επιτραπουν οι αληθινές σφαίρες τώρα!!! Άνανδροι αριστεροί γαμώ τα πιστεύω σας θα σας θάψουμε όπου σας βρίσκουμε”

Την αρχική καταγγελία-αποκάλυψη της εμετικής ανάρτησης είχε κάνει ο ιστότοπος Μένουμε Ενεργοί-υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη από το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ιστότοπο, ο συγκεκριμένος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από την Αχαΐα, που υπηρετεί στην Αττική, έχει χιλιάδες followers στον λογαριασμό του στο instagram και με αφορμή τα περιστατικά στη Νέα Σμύρνη, έχει προβεί σε τουλάχιστον άλλες δύο αναλόγου περιεχομένου αναρτήσεις προκαλώντας τρόμο σε πολίτες που είναι συνδεδεμένοι μαζί του στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Μάλιστα όπως σημειώνει «το πλήρες ονοματεπώνυμό του καθώς και οι προσωπικές του σελίδες στις πλατφόρμες instagram και facebook βρίσκονται στη διάθεσή μας. Και φυσικά στη διάθεση της ΕΛΑΣ, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά την αρχική καταγγελία, ο αστυνομικός κατέβασε το προφίλ του τόσο στο instagram, όσο και στο facebook.

Ωστόσο τα πειστήρια συνεχίζουν να υπάρχουν και να αναπαράγονται στα social media, όπως και ο τρόπος να εξακριβωθούν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...