28.8 C
Chania
Friday, July 5, 2024

Σφακιά: «Ήσουν και θα παραμείνεις το Νικολιό μας» – Θρήνος για τον 25χρονο που κεραυνοβολήθηκε από κομμένο καλώδιο

Ημερομηνία:

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σφακίων από τον θλιβερό θάνατο του 25χρονου Νίκου που κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε κοπεί μετά από μπαλωθιές με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (14/5) όταν ο 25χρονος Νίκος μαζί με την παρέα του την ώρα που επέστρεφαν από κοινωνική εκδήλωση σε περιοχή του Φραγκοκάστελου στα Σφακιά είδαν μια μικρή φωτιά που είχε ξεσπάσει από κομμένο καλώδιο υψηλής τάσης.

Τότε στην προσπάθειά του ο άτυχος νέος να σβήσει τη φωτιά πετώντας νερό από ένα μπουκάλι, κεραυνοβολήθηκε. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σφακίων με το προσωπικό να δίνει μάχη να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Μαύρο πέπλο σκεπάζει τα Σφακιά»

Η κηδεία του άτυχου 25χρονου έγινε χθες, Δευτέρα (15/5) μέσα σε κλίμα οδύνης. Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τον Νίκο στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, στα Νομικιανά.

«Μαύρο πέπλο σκεπάζει τα Σφακιά τη σημερινή ημέρα. ια τον τραγικό και αδόκητο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη, του Παναγιώτη και της Άννας, νέου που κοσμούσε τον τόπο καταγωγής του, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και νάχει καλοστρατιά στη γειτονιά των αγγέλων. Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του», ανέφερε σε ανάρτησή της η Ένωση Των Απανταχού Σφακιανών.

 

Posted on Facebook

 

«Ήσουν και θα παραμείνεις το Νικολιό μας»

Φίλοι του 25χρονου τον αποχαιρετούν με μηνύματα στα social media με μαντινάδες και «καταθέσεις ψυχής», εκφράζοντας τον πόνο που νιώθουν. «Γιατί», «ήταν πολύ νωρίς», «ήσουν και θα είσαι το Νικολιό μας» γράφουν προσπαθώντας να απαλύνουν τη θλίψη από τον άδικο χαμό του Νίκου.

nikos 4 1

nikos 3 1

nikos 2 1

nikos 1 1

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζητούν τη δημιουργία μόνιμης πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης,  με  έγγραφο του...

Αντιδράσεις για τις συγχωνεύσεις-συμπτύξεις τμημάτων σχολείων του Δήμου Πλατανιά

Με αφορμή την επιχειρούμενη, αιφνιδιαστική και εντελώς αδικαιολόγητη υποβάθμιση...

Μια ετήσια γιορτή παγκόσμιας μουσικής με επίκεντρο την διαφορετικότητα

Φέτος το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης, που έχει μαγέψει το...