23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου, για κλοπές που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς σε περιοχές του Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα υποθέσεις κλοπώνΣτο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, για την αντιμετώπιση περιπτώσεων κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε Ιερούς Ναούς στους Δήμους Χερσονήσου, Μαλεβιζίου και Αρχανών – Αστερουσίων, προέκυψε ότι 53χρονος ημεδαπός, είχε διαπράξει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Συγκεκριμένα:

  • Παραβίασε, έξι φορές την Ιερά Μονή Ελεούσας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γουβών του Δήμου Χερσονήσου και αφαίρεσε, συνολικά το χρηματικό ποσό των 586 ευρώ, ενώ προκάλεσε φθορές αξίας 300 ευρώ.
  • Αφαίρεσε τάματα συνολικής χρηματικής αξίας 3.500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ από τον Ιερό Ναό Ευαγγέλου Θεοτόκου της ενορίας του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροδιάς του Δήμου Μαλεβιζίου.
  • Αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, του Δημοτικού Διαμερίσματος Αχλάδας του Δήμου Μαλεβιζίου.
  • Αφαίρεσε τάματα χρηματικής αξίας 2.000 ευρώ, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελιάς του Δήμου Χερσονήσου.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Η προανάκριση που συνεχίζεται διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...