15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Σωματείο εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Βραβεύουν τα παιδιά που εισήχθησαν στα πανεπιστήμια

Ημερομηνία:

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ διοργανώνει εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών των εργαζομένων που εισήχθησαν στα ΑΕΙ το 2022 καθώς και όσων εργαζομένων αποφοίτησαν από αυτά το ίδιο έτος

Εκδήλωση για τα παιδιά που εισήχθησαν στα πανεπιστήμια, για τους εργαζόμενους που αποφοίτησαν και για τους συνταξιούχους συναδέλφους τους πραγματοποιεί η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ αυτήν την Παρασκευή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, «το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. διοργανώνει εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών των εργαζομένων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. το 2022 καθώς και όσων εργαζομένων αποφοίτησαν από αυτά το ίδιο έτος στο ανοιχτό αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 13:00.

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμήσουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έχουν συνταξιοδοτηθεί για την πολύχρονη συμμετοχή τους στο σωματείο μας.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται με μπουφέ και ζωντανή μουσική από τους Σμυρνάκη Μανώλη, Μπαμπάτση Μηνά, Σταυρακάκη Μανώλη και Σαβιολή Νίκο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα παιδιά τους και τους συνταξιούχους του ΠΑΓΝΗ στην παραπάνω εκδήλωση για να τιμήσουμε την προσπάθεια των παιδιών και των γονέων καθώς και των συνταξιούχων συναδέλφων μας».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...