Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κατάστημα του Δήμου Πλατανιά στο Γεράνι Κυδωνίας στις 17/11/2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.30, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα ημερησίας διάταξης.
Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πλατανιά
90
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Αυτοδιοίκηση
Προηγούμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Ζελένσκι «θέλει θύματα μεταξύ αμάχων», λέει Ουκρανός πράκτορας – Φέρεται να σχεδίαζε επίθεση που θα επισκίαζε τη σφαγή στο Crocus
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει δώσει εντολή στις μυστικές υπηρεσίες...
Δημοσιογράφος NBC Τσακ Τοντ: Κάναμε ότι μπορούσαμε για να χειραγωγήσουμε τον αλγόριθμο του Τικ-Τοκ υπέρ του Ισραήλ όμως αποτύχαμε
Κατά τη διάρκεια πάνελ με θέμα «Μέσα Ενημέρωσης, Τεχνολογία...
Τραγωδία στη Γεωργιούπολη Χανίων: Ανασύρθηκε νεκρός 64χρονος από τη θαλάσσια περιοχή
Μια ακόμη απώλεια ζωής καταγράφηκε στις ελληνικές ακτές, με...
Παγίδα για τους αγρότες το Μ.Ι.Δ.Α: Το χάος στο Κτηματολόγιο φέρνει πρόστιμα και χαμένες επιδοτήσεις
Αντιμέτωποι με μια δαιδαλώδη γραφειοκρατία, τον κίνδυνο απώλειας κοινοτικών...



